Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από τον Γεώργιο Κ. Κουκουλιάτα και συνεχίζει την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο χώρο του χονδρικού εμπορίου ακατέργαστων δερμάτων στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα.

Εξειδικευόμαστε στην συλλογή, διαλογή και αποθήκευση ακατέργαστων δερμάτων από ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα εργοστάσια σε Κίνα, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Μεξικό, Πολωνία, Τσεχία, Σερβία, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία.

Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες υποδομές, την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα και επεξεργασία των προϊόντων μας.

Τα εξαγόμενα προϊόντα είναι υγράλατα δέρματα αποκλειστικά και μόνο ελληνικής προελεύσεως. Όλα μας τα δέρματα προέρχονται από τα σφαγεία και τις αποθήκες δερμάτων ολόκληρης της Ελλάδος, έπειτα από αυστηρή διαλογή όσον αφορά στην ποιότητα και το μέγεθος τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των δερμάτων προέρχεται από χοιρινά δέρματα, ωστόσο συλλέγουμε και μεγάλη ποσότητα αρνιών, εριφίων, προβάτων, μοσχαριών και αγελάδων.

Η αποθήκευση γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους ψυκτικούς θαλάμους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στην Κατερίνη, Πιερίας.